THE BLUE ROOM WEEKEND BRUNCH AT THE TOKYO TORANOMON EDITION / THE BLUE ROOMウィークエンドブランチ

T edition Brunch.png

The Blue Room Brunch is Tokyo’s ultimate weekend affair featuring great food, a social setting and bustling ambience.

Seasonal ingredients take centerstage in the wholesome variety of sharing menus from kale salad and pickled daikon to start, highlights of mains such as fish fillet and braised wagyu short rib, to indulgent green tea mousse and beetroot sorbet for the perfect sweet ending. There is always the option to elevate the experience, to celebrate the weekend just that little bit more with free-flow Ruinart Blanc de Blancs.

Weekends and Public Holidays

12:00 - 16:00 (LO 15:30)

Reservations: 03 5422 1600 or

diningreservations.tokyo@editionhotels.com

The Blue Room

WWW.EDITIONHOTELS.COM

ブルールームブランチは、美味しい料理とソーシャライジング、そして

賑やかな雰囲気が揃った、最も東京らしい週末イベントといえるか

もしれません。ケールサラダや大根のピクルスをはじめ、魚のフィレと

グリーンリゾット、和牛ショートリブの煮込みなど、旬の食材を使いヘ

ルシーに仕上げたご馳走を贅沢に楽しんだ後は、グリーンティー

ムースとビーツシャーベットが、完璧なスイートエンディングを演出し

ます。特別な週末をさらに盛り上げる、ルイナールブランドブラン

シャンパーニュのフリーフローもご用意して、お待ちしております。

土曜・日曜・祝日

12:00-16:00 (LO15:30)

ご予約は、電話またはメールにてご連絡ください。

03 5422 1600

diningreservations.tokyo@editionhotels.com

The Blue Room

WWW.EDITIONHOTELS.COM

Previous
Previous

Royal Afternoon Tea at The Conrad Tokyo

Next
Next

Oakwood Clean 360